Treballant la futura «Ruta del Suro»

Una de les tasques més agraïdes de les persones que dissenyem rutes és la feina de camp. Agafar un GPS, la càmera i, amb tota la documentació ben repassada, resseguir el traçat de la ruta que t’has preparat deixant que el paisatge i els racons et parlin.

Aquests dies faig la feina de camp de la «Ruta del Suro», un projecte del que ja havia parlat en altres ocasions i que ara, gràcies a la col·laboració entre 4 municipis (Maureillas, Agullana, Palafrugell i Cassà de la Selva) juntament amb el Museu del Suro i el Consorci de Vies Verdes de Girona, engega la seva primera fase.

El següent itinerari és un track de feina, una secció, un esbos del atractius que no havíem tingut prou en compte a priori. El comparteixo per animar-vos a descobrir aquesta part del nostre territori on l’explotació del Suro i el conreu de la vinya es barregen, com enlloc al món… de fet l’Empordà és l’única unitat de paisatge on això succeeix digna d’esment, no anecdòtic. Crec que ho hauríem de tenir molt present i reivindicar-ho molt més del que ho fem.

rty_rutadelsuro

http://www.routeyou.com/ca-es/route/view/4306616/ruta-ciclista/track-treball-de-camp-ruta-del-suro

Us animo a agafar la bicicleta i recórrer aquest 24 kilòmetres de plana empordanesa des de Capmany a Castellò d’Empúries passant per Vilarnadal, Peralada, Vilanova de la Muga…un itinerari segregat del tràfic rodat seguint el traçat de la ruta Pirinexus, planer, ben senyalitzat… potser algú de vosaltres troba elements interessants que ens parlin del nostre recurs surer, us animo a fer-me arribar les vostres contribucions a https://xanxano.com/contacto/

2 comentarios en “Treballant la futura «Ruta del Suro»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s