Tardor!? Ràpid!… on hi ha una fageda?

Un dels moments més màgics de l’any és justament aquest, el que arriba per tots sants… bé, ara arriba abans Halloween a recordar-nos que les fulles cauen, que la llum es torna misteriosa, que tot agafa una pàtina «vintage», com diria un «gafapasta» barbut, que ja ha arribat el temps de collir castanyes i de cercar la recepta dels panellets «aquest any sí que els faig», ja sabeu quina recepta dic, no? la de cada any.

Està clar, a la tardor passa alguna cosa important que cal que tinguem en compte per no deixar-la passar sense gaudir-la tant com es pot…feu-me cas! busqueu un bosc de fulla caduca i no us deixeu la càmera a casa.

Us proposo un passeig de 9 km per la Fageda del Mas Nou, a Morellàs – Les Illes, partint des del Coll de la Manrella a Agullana.

Indicacions: Pugeu des d’Agullana a les Salines, deixareu enrere La Vajol seguint les indicacions del coll de la Marnella. A l’esplanada on hi ha el monument a Lluís Companys podeu deixar el cotxe i seguiu el track que us deixo a continuació. Passareu pel Puig Prunès des d’on podeu veure el Bassegoda, el pic de les Salines, el Coll del LLi…, la Fageda on al·lucinareu, i el Coll del Portell on podreu veure la plana de l’Empordà i la del Rosselló… gaudiu les vistes!

ruta track fageda del Mas Nou

Un comentario en “Tardor!? Ràpid!… on hi ha una fageda?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s