Hissem veles, salpem!

T’atrau, et relaxa, t’apassiona, ho has volgut tota la vida i ara, pot ser, ha arribat el moment… hissem veles, salpem!…

Ir a descargar

Captura de pantalla 2016-03-29 a las 0.28.31
CN L’Escala

Potser, quan t’apropes a un port esportiu, fas com jo; voltar pels molls mirant els velers, imaginar com de fantàstic seria navegar amb aquest o aquell…fas unes fotos i marxes… potser en una altra vida, potser si et toca la loteria…no? Doncs tinc bones notícies, no cal comprar-te un veler i pagar un amarrador per gaudir de l’experiència de navegar habitualment, els que vivim a l’Empordà ho tenim força més fàcil.

Entre Llançà i l’Estartit hi ha 7 ports esportius amb escola de vela i activitats aquàtiques, la majoria tenen un programa per popularitzar els esports nàutics, per exemple el Club Nàutic de l’Escala que el passat 26 de març va oferir una jornada de portes obertes per a dones en el que ens va donar l’oportunitat de tastar quatre disciplines: vela lleugera, vela de creuer, caiac i paddle surf…i la vam aprofitar bé aquesta oportunitat.

S’han proposat que deixem de veure el mar com un espai per a privilegiats, «si et pots permetre un gimnàs pots permetre’t venir al club», vaig sentir més d’un cop de llavis dels monitors, i és així perquè les quotes de soci et donen accés a les instal·lacions i a l’ús de les embarcacions esportives del club.

El mar és un privilegi que tenim els que vivim a prop, també és un recurs turístic que estaria bé que sabéssim aprofitar en el nostre benefici, el dels que vivim a prop…hi ha una manera tranquil·la, intensa i sostenible de viure el mar, hauríem de saber-ne més tots plegats.

 

Captura de pantalla 2016-03-28 a las 23.56.11
CN L’Escala

Club nàutic l’Escala

Dones al mar: http://www.nauticescala.com/ca/activitats-social/portes-obertes/dones-al-mar.php

Vela lleugera, paddel surf, caiac, vela de creuer,

Propera jornada de portes obertes a l’abril: http://www.nauticescala.com/ca/activitats-social/marc.php?

http://www.nauticescala.com/

 

Escola catalana de vela: http://escola.vela.cat/escoles.php

 

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s