Agendes culturals i lleure de l’Empordà

Dies de pluja, tramuntana, no ve de gust fer una ruta, doncs… què fem el cap de setmana!!? la primera opció, com no?, és sentir la ràdio, Vilafant, com no? 😉 i mantenir-se informat de les darreres propostes però, si no has fet els deures, aquí trobaràs alguns recursos per no malbaratar el teu temps de lleure.

Agendes figuerenques:

  • Ajuntament de Figueres: http://www.figueres.cat/cat/agenda.html des de lleure a cursos, totes les activitats que ofereix l’Ajuntament de Figueres.
  • Cinema: http://www.cineclubdioptria.org/ca/8/programacio/ «A través de sessions setmanals que tenen lloc els dijous al vespre a La Cate de Figueres, oferim a una programació estable de cinema d’autor, en versió original subtitulada, que aposta per títols que no arriben a Figueres ni a la comarca a través dels circuits comercials habituals.»
  • Teatre: https://www.figueresaescena.com/,  http://www.figueres.cat/upload/TMJ-Tardor-2014-llibret%20definitiu.pdf
  • Activitats relacionades amb la natura i l’ecologia: http://www.iaeden.cat/agenda.htm

L’agenda de la Generalitat: 

  • http://cultura.gencat.cat/agenda/ L’agenda d’activitats de la Generalitat és la decana de les agendes digitals catalanes, recull i proposa des de l’any 1990. El seu cercador permet l’opció de cerca per «el proper cap de setmana», Tenim unes grans classificacions prèvies: «Activitats per a infants i joves», «cinema», teatre», «itineraris»…i després un cercador (marcar «cerca avançada») que ens permet cercar per comarca, temàtica i data entre altres.

cercador generalitat

L’agenda cultural dels gestors culturals:

  • «Surt de Casa» Surtdecasa.cat és una plataforma digital amb vocació de ser un referent en la informació cultural i d’oci a diferents punts de la geografia catalana. Un mitjà modern i professional que, d’una banda, vol donar veu a les propostes culturals del territori i, per l’altra banda, dinamitzar i impulsar noves iniciatives

página surt de casa

http://surtdecasa.cat/emporda/agenda

Agenda Natruralista de l’Empordà

iaeden

Interessant el cercador de la web «Què, Quan, On»

Segur que hi ha altres agendes interessants per revisar per què no me les fas arribar? contacte

Un comentario en “Agendes culturals i lleure de l’Empordà

  1. Pingback: Bitacoras.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s