Ratafia i senderisme temàtic

Avui vull donar a conèixer una iniciativa que ens arriba des de Santa Coloma de Farners on els companys de «Camina i Esmorza» ens proposen fer una excursió per conèixer una tradició ben nostra amb motiu de la 33 Festa de la Ratafia,

A la 1a Excursió de la Ratafia s’aprofitarà el recorregut per a identificar algunes de les herbes que serveixen per a l’elaboració de la Ratafia i durant l’esmorzar (amb productes a base de Ratafia) els nois de «Camina i Esmorza» ens explicaran fets claus de la història de Santa Coloma en un «maridatge» de natura, cultura i gastronomia… ve de gust, no?

1ª Excursió de la Ratafia de Santa Coloma, 8 o 9 de Novembre
1ª Excursió de la Ratafia de Santa Coloma,
8 o 9 de Novembre
Formulari d’inscripció
Camina i esmorza és una empresa que defensa i proposa el senderisme temàtic, senderisme interpretat i guiat, amb voluntat que els participants de les seves rutes, no només gaudeixin de l’entorn natural sinó que puguin apreciar també la gastronomia i la història de Sta. Coloma. Amb aquesta voluntat estan creant activitats involucrant persones de Santa Coloma que proposin activitats «especials» com una jornada al voltant de l’apicultura amb la participació d’un apicultor local i un restaurant ubicat en un indret màgic.

Aquest tipus d’activitats compleixen dues funcions bàsiques essencials, per un cantó ens ofereixen un tipus de lleure actiu, interessant, assequible i per tota la família i per l’altre ho fa posant en valor el patrimoni col·lectiu d’un poble… entra dintre del que jo anomeno economia nutritiva del turisme… no m’ho penso perdre 😉

Més info:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s