Camí de la Muga: la força de l’aigua

Avui us presento a l’Anna Albó, arquitecta i guia cultural, comparteix la seva visió de patrimoni global que representen totes les construccions i indústries vinculades amb la força de l’aigua i que encara avui podem rescatar del passat a la nostra Muga.

L’Anna és col·laboradora habitual de la revista «Les Alberes» que, molt oportunament pels meus propòsits de documentar el patrimoni al voltant de la Muga durant aquesta temporada, ha publicat un deliciós i interessantíssim número sobre l’aigua a l’Empordà. L’Anna signa un article titulat «L’aigua com a motor», on parla de l’aprofitament que, històricament, se n’ha fet prenent la Muga com exemple. Rodò!

Podcast de la secció xanxano del Quin Matí:

Ir a descargar

Podeu contactar amb l’Anna Albó mitjançant Facebook

Un comentario en “Camí de la Muga: la força de l’aigua

  1. Pingback: Bitacoras.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s