Rutes Científiques de Barcelona

Avui a Quin Matí de Ràdio Vilafant coneixerem el projecte de la «Societat Catalana d’Història de la Ciència i la Tècnica» Rutes Científiques de Barcelona.

1-arc-de-triomf-wikimedia

Ciència i ciutat han mantingut una relació molt estreta al llarg de la història, que, amb una mica de curiositat, es pot descobrir als carrers, als edificis i als monuments de la ciutat. Els itineraris que proposem recorren diverses històries “científiques” que s’amaguen darrera el patrimoni històric de la ciutat. En una primera invitació, us convidem a descobrir una Barcelona, poc habitual, a través de la ciència, la història i la societat que trobem als barris del Gràcia, Ciutat Vella i el Raval.

Rutes científiques és una iniciativa de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i la Tècnica (SCHCT) de l’Institut d’Estudis Catalans, amb el suport econòmic de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona. Els itineraris urbans de Barcelona s’han realitzat en el marc del programa 2013-2014 de Col·loquis de la SCHCT sobre “Geografies del Coneixement”.

Podeu accedir i descarregar l’aplicatiu a izi.travel o escanejant aquest QR

code

Deja un comentario